Valuta
Hem >  Köpinformation

Köpinformation

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Vi erbjuder snabb leverans till hela world.No försäljning skatt, bäst service, Välkommen att samla in denna plats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi att vara glada att acceptera en retur.

Otvättade oanvända eller felaktiga produkter som köps från vår webbutik kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt returneras till oss måste vara i originalskick, dvs. oanvända, otvättade, med alla märker fäst. Annars poster kommer att returneras till dig.

lämna tillbaka

Om du inte är helt nöjd eller om det finns en skillnad med din beställning, vänligen behålla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka en e-post eller i nätet. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.

1. Vi tillåter bara en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.

2. Om den återvändande paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", den kostnaden för leverans kommer att dras av från det totala produktpriset.

utbyten

1. Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga datumet för leverans av ordern. Kontakta oss med ditt ordernummer och vår kundtjänst kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar

2. Du måste kontakta oss innan han återvände objekten. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnader utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för transport och hantering av sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

privacy

Sekretesspolicy


Integritetspolicy
Välkommen till vår webbutik. Vi vet att du är orolig för din integritet och att respektera våra kunder, vi bara publicera denna sekretesspolicy för att informera dig om vilken typ av information vi samlar in och hur den används, och hur du kan använda några av de uppgifter du lämnar till oss .

uppgifter Samla

Vi samlar in personlig information från dig när du frivilligt skickar denna information till vår hemsida, kan informationen omfatta: ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedatum och annan betalningsinformation, även med webbplatsen cookies.

Information Använd

För att ge dig bättre, kan vi kombinera information som du lämnar till oss på nätet. Vi använder denna information för att förbättra din shoppingupplevelse. Den information vi samlar gör att vi kan hålla dig uppdaterad på våra nya produkter, och speciella evenemang. Det hjälper oss också att förbättra våra tjänster, innehåll och reklam. Om du inte vill vara på vår e-postlista, kan du välja när som helst genom att uppdatera dina inställningar. Vi kan också använda informationen för interna ändamål, såsom övervakning, analys av data och forskning för att förbättra våra produkter, tjänster och kundkommunikation.

Information Skydda

All information som du lämnat till oss kommer att skyddas, vi kommer aldrig att dela din privata information till någon tredje part person eller organisation.

Tack shopping på vår webbshop. Om du har några frågor om vår sekretesspolicy, vänligen kontakta oss.

Tillbaka
Copyright © 2019 ilpastificio.co.uk. Powered by ilpastificio.co.uk