Valuta
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Frakt & Retur

Återgå & Exchange
Vi åtar oss att din fulla belåtenhet , det är vår högsta prioritet .
Retur eller utbyten är tillåtna under förutsättning att kunden köpte produkten via vår hemsida och det är inom 30 dagar från det ursprungliga fakturadatum .
Stövlar måste vara fria från slitage och måste rengöras noggrant så att all smuts och skräp tas bort . Smutsiga eller begagnade skor kommer att returneras utan utvärdering .
Fraktkostnader återbetalas . Alla byten ska sänds via ytan leverans utan kostnad för kunden . Den nya posten kan fortfarande vara föremål för tullar och skatter .
Se din orderbekräftelsen för avkastningskravet formuläret .
Alla paket ska skickas via en spårbar metod . www.ralphlaurensverigeonlineshop.com ansvarar inte för paket som förlorats under transport .
När vi har fått din retur , låt 3 till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte .
1.Du måste maila oss först och informera oss om orsaken till en retur och berätta din orderbekräftelse nummer . Vi kommer då att förse dig med de ytterligare instruktioner .
2.Du kan returnera oönskade objekt inom 30 dagar för en återbäring eller utbyte , så länge de är i 100 % nyskick , inte slitna , och inte heller tvättas och alla taggar i stället . Vänligen se tillbaka objektet förpackas på ett säkert sätt , eftersom vi inte kan ta emot skadade returer . Vi kommer att bedöma alla returnerade objektets skick och vägra skadade , slitna eller tvättade objekt . Eventuella kostnader i samband med att skicka sådana vägrade objekt tillbaka till dig är ditt ansvar .
3.Alla paket ska skickas via en spårbar metod och leverera spårningsnummer i tid . Eventuella kostnader i samband med återlämnande av föremål av dig till oss är ditt ansvar , inklusive kostnaderna för att skicka utbytta / eller vägrat objekt tillbaka till you.Uggs - Boots.Org.Uk ansvarar inte för paket som förlorats under transport .
4.Alla avkastning utvärderas innan de behandlas . Observera att det brukar ta 7-14 arbetsdagar att få det paket som du återvänder . När vi har fått din retur , vänligen ta upp till 15 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte .
5.Returns behandlas i den ordning de tas emot , och krediter kan ta upp till 30 dagar för att visas på ditt konto . ( Under semestern , kan denna tid förlängas . ) Under semesterperioden totala handläggningstiden på expedierade utbyte kan förlängas med 1-2 affärs s dagar . Om vi räknar med ytterligare förseningar kommer du omedelbart anmälas . Du kan ringa din kredit Företag eller PayPal för bekräftelsen om återbetalning i det case.we kommer också att dra av 25 % expeditionsavgift baserat på din beställning totala beloppet och du kommer att få en partiell refund.Please ger oss Yuto PayPal-konto , kommer vi att återbetala du parital betalning till ditt pay Pal -konto . ( Observera att din bank kan kräva ytterligare dagar att bearbeta och publicera denna transaktion på ditt konto . ) katalog 6.We ersätta alla skadade varor gratis. Vi ansvarar för allt om vi gör något fel , andra, kommer kunden att debiteras utsättning avgift , expeditionsavgift och fraktkostnad .
7.Within 8 timmar ( efter att du lagt din beställning hos oss ) , är tillgängligt återbetalning . Eller kommer vi att debitera dig 20 % av din belopp för banktjänstom den betalas med kreditkort . Om det återbetalas av Paypal , kommer vi att debitera dig 14 % av din beloppet för service . ( Läs denna policy noga innan du köper . När transaktionen är klar , betyder det att du har acceped vår servicepolicy . ) Katalog 8 . Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 4 - 6 timmar efter orderss placering , så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den släpps ut . Hoppas yoou kan förstå i denna viktiga point.Cancellation förfrågningar efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår politik för återvändande.
9.NOTE : Enligt vår mening bör du välja rätt storlek som du behöver . Vi är inte ansvariga för storleken inte passar rätt . Vi beklagar denna olägenhet .
10.Contact Formulär : Kontaktformulärär det snabbaste och mest effektiva sättet att få svar från våra representanter om fakturafrågor , teknisk support och andra stödbehov. Välj den mest lämpliga ämne så att din förfrågan kan vidarebefordras till rätt avdelning .
privacy

Köpinformation

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in information från dig när du gör en beställning eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vid beställning eller registrering på vår webbplats, så är lämpligt, kan du bli ombedd att ange ditt namn, e-postadress, postadress ... Du kan dock, besök vår webbplats anonymt.

Vad använder vi dina uppgifter för?

Någon av den information vi samlar in från dig kan användas på ett av följande sätt:

För att behandla transaktioner

Din information, offentliga eller privata, kommer inte att säljas, bytas, överlåtas eller ges till något annat företag av någon anledning, utan ditt medgivande, förutom för det uttryckliga syftet att leverera den köpta varan eller tjänsten begärs.

För att skicka periodiska e-post

Den e-postadress du ge orderhantering, kommer endast att användas för att skicka dig information och uppdateringar som rör din beställning.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

Vi genomför en rad säkerhetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten för din personliga information när du gör en beställning eller ange, skicka, eller komma åt din personliga information.

Vi erbjuder användning av en säker server. Allt levereras känslig / kreditinformation överförs via Secure Socket Layer (SSL) teknologi och krypteras sedan in i vår betalning gateway leverantörer databasen endast att vara tillgänglig för de som godkänts med särskilda rättigheter till sådana system, och är skyldiga att? hålla informationen konfidentiell.

Efter en transaktion, din privata information (kreditkort, personnummer, ekonomi, etc.) inte kommer att lagras på våra servrar.

Har vi avslöja någon information till utomstående parter?

Vi säljer inte, handel, eller på annat sätt överföra till utomstående din personliga information. Detta inkluderar inte betrodd tredje part som hjälper oss att driva vår hemsida, bedriva vår verksamhet, eller service du, så länge dessa parter är överens om att hålla denna information konfidentiell. Vi kan också publicera din information när vi tror är lämpligt att följa lagen, upprätthålla vår webbplats politik, eller skydda våra eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet. Emellertid kan icke-personligt identifierbar turistinformation lämnas till andra parter för marknadsföring, reklam, eller annan användning.

California Online Privacy Protection Act Efterlevnad

Eftersom vi värdesätter din integritet har vi vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder för att vara i enlighet med California Online Privacy Protection Act. Vi kommer därför inte att distribuera din personliga information till utomstående utan ditt medgivande.

Barns Online Privacy Protection Act Efterlevnad

Vi är i överensstämmelse med kraven i COPPA (Child Online Privacy Protection Act), samlar vi inte in någon information från någon under 13 år. Vår hemsida, produkter och tjänster är alla riktade till personer som är minst 12 år gamla eller äldre.

Endast Online Privacy Policy

Detta online integritetspolicy gäller endast information som samlas in via vår hemsida och inte information som samlas in offline.

Ditt samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du till våra webbsidor sekretesspolicy.

Ändringar vår sekretesspolicy

Om vi beslutar att ändra vår integritetspolicy kommer vi att publicera dessa ändringar på denna sida, och / eller uppdatera ändringsdatum sekretesspolicyn nedan.
Tillbaka
Copyright © 2019 ilpastificio.co.uk. Powered by ilpastificio.co.uk